Какво е озон и какво е неговото действие ?

Озонът е натурална съставка в природата, без която не можем да живеем. Представлява активна форма на кислорода с три атома. Съдържа се в най-горния слой на атмосферата, филтриращ слънчевите лъчи. Озонът в природата се създава от светкавици при бури. Всеки е усещал свежест във въздуха след буря. Озонът е много нестабилен и обикновено просъществува около 20 мин. Затова трябва да бъде произведен непосредствено преди употреба и не може да бъде съхраняван в контейнер. Той ще отдели третия си атом като го свърже със съответния органичен елемент, като го окислява или го превръща в друга субстанция, превръща миризливите вещества в немиризливи по естествен начин без да се закупуват, съхраняват и употребяват нездравословни ароматизатори. След като изпълни предназначението си, озонът се превръща в кислород.

Какво представлява озоновата машина / генератор / ?

Озоновите машини са едни от най-съвременните и уникални системи на пазара в момента. Те произвеждат висококачествен озон, който прочиства въздуха и който ще деактивира и унищожи мухъл,плесен,бактерии, вируси, гъби и миризми и др.

Озоновата машина ще елиминира миризми от:
цигари и пури, мухъл и плесен, бои и лакове, обувки, парфюми и козметика, фитнес зали, тоалетни и канализации, готварски миризми, силни телесни миризми, бактерии и вируси,миризми от отпадъци и много други.

Приложение на озоновия генератор:

Всички хотелски стаи могат да са non-smoking, но все пак в тях да се пуши.

Всички коли втора употреба могат да бъдат продадени лесно, ако в купето не мирише неприятно.

Жилища, в които семействата имат домашни любимци.

Ресторанти и барове могат да намалят средствата за ароматизатори и да осигурят на клиентите приятна атмосфера за хранене и общуване.

Всички, които продават жилища – колкото по-неприятно мирише една къща, толкова е по-трудно да бъде продадена.

Бояджиите могат бързо да отстранят миризмата от бои за да не се оплакват клиентите им.

Спортни и фитнес зали няма да миришат като такива.

Собствениците на жилища могат често да използват озон за да подържат домашната атмосфера чиста, свежа и много по-здравословна.

Страдащи от алергии и астма – могат да живеят в прочистена околна среда, свободна от мухъл, плесен, спори, миризми и вредни органични съставки

Заводите могат да премахнат незаконни и нездравословни изпарения от производствения процес.

Професионална ароматизация. Една система е достатъчна за помещение с размер 300 кв. м. Може да изберете пълнител - различни аромати с действие до 5 месеца.