Перфект Клийн използва последните технологии и постоянно усъвършенства оборудването си, за да бъде крачка напред пред останалите в бранша, за да осигури на клиентите си най-доброто качество за техните пари.

За най-добър ефект при почистването на вашите мокети ние прилагаме 6 стъпки:
1. Определяне структурните влакна и вида на меките настилки, степента на замърсяване.
2. Прахосмукиране с мощна професионална техника за дълбоко обиране на мръсотията от влакната.
3. Професионален Пре-Спрей, който е изграден на базата на ензими, които проникват дълбоко в замърсените площи и разграждат мръсотията.
4. Парово-Екстракторен метод за дълбоко почистване на структурните влакна и по този начин се убиват в дълбочина всички бактерии.
5. Обработка на вече почистените площи със специален препарат All Fiber Rinse, който нормализира алкалността на предходно използваните препарати до ниво PH-7.Това води до стабилизация на почистващия процес и предотвратяване на неочаквани петна.Тъканите стават меки на допир, а цветовете по-свежи и ярки.
6. Ароматизация.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА МЕТОДА НА ЕКСТРАКЦИЯ С ГОРЕЩА ВОДА, ИЛИ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ МЕТОД С ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПАРА, КОЙТО ПЕРФЕКТ КЛИЙН ИЗПОЛЗВА?

Почистващ препарат, разтворен в гореща вода /95С/, се впръсква под високо налягане /20 atm./, което премахва мръсотията, убива бактериите и в същото време машината използва много мощен вакуум, за да изсмуче замърсяванията. В следствие на високата температура на водата, вашият мокет остава дезинфекциран. Този начин на почистване е единственият метод, който ще остави вашия мокет / килим / почистен в дълбочина.
Без съмнение, това е най-ефективния, най-мощния начин за изпиране на килими и мокети, и единствения метод, който изпира в дълбочина, премахва замърсявания, бактерии, гъбички, петна и тютюневи отлагания.
Ако искате вашите мокети и килими да бъдат професионално почистени от специалистите на Perfect Clean и те да изглеждат като нови, Вие трябва да се свържете с нас и сами ще се убедите в ефекта.

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ !

Ние предлагаме нещо ново в почистващата индустрия. Това е протектор за мокети, меки настилки и тапицерии.

КАК РАБОТИ ПРОТЕКТОРА?

Когато е нанесен върху материята, създава повърхностна защита, така че всяка разлята по невнимание течност не може да проникне под повърхността на тъканите, в следствие на което е много по-лесно да се почисти и няма да причини петно. Проникващата способност на протектора му дава възможност да покрие лесно цялата материя, така че даже да се получи разливане, то няма да навреди и отстраняването е много лесно.

ПОЛЗИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕ НА ПРОТЕКТОРА

1. Използването на протектор дава време да се отреагира, така че при евентуално разливане на течност / сок , вино , кафе и др. / да бъде отстранено преди да се получи постоянно увреждане /трайно петно/ върху меката настилка.
2. Меките настилки ще изглеждат по-нови и ще са чисти за по-дълго време.Нанасянето на протектора и периодичното почистване, единствено с прохосмукачка, ще удължи живота на вашите материи, а почистването е много по-лесно и ефективно.